Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targoncaszállítás képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targoncaszállítás - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targoncaszállítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Autómentés, gépszállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés, gépszállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. További szolgáltatásaink: gépszállítás, targoncaszállítás, traktorszállítás, motorszállítás, hajószállítás Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (AFIT) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk: Rétfalvi Autómentő - Éjjel-nappal, munkaszüneti napokon is! ( 36) 30 94 73 900

Duna fkm

Duna fkm

Új targoncát, munkagépet vásárolt, vagy esetleg régi gépét adta el és fuvarost keres a targoncaszállítás, munkagépszállítás elvégzésére? Esetleg valamely munkagépét targoncáját szeretné eljuttatni szervízbe vagy másik telephelyre? Válassza a Duna fkm 1652 Kft. targoncaszállítás, munkagépszállítás szolgáltatását és kollégáink szakszerűen, gyorsan elvégzik a fuvarozást. A targoncaszállítás és a munkagépszállítás feladata mellett vállaljuk targoncák lepakolását, felpakolását. Targonca-értékesítéssel, targoncaszervizzel és bérbeadással foglalkozó vállalkozások részére szerződéses keretek között kedvezményekkel vállaljuk a targoncaszállítás, munkagépszállítás feladatait akár alvállalkozóként is. -Targoncaszállítás az ország egész területén mindenféle típusú targonca esetében -Targoncaszállítás szerződéses partnerként targoncás vállalatok részére Munkagépszállítás ipari és építőipari vállalkozások részére legyen szó: homlokrakodókról, építőipari gépekről vagy, egyéb munkagépekről

Frutis Autómentő Kft.

Frutis Autómentő Kft.

Zsömbölygei Péter, mint a FRUTIS Autómentő Kft. ügyvezető igazgatója, szeretném röviden bemutatni a cégemet. Vállalkozásom szombathelyi székhelyű, és 1992 óta végez autómentési tevékenységet. Kezdetben, mint magánvállalkozás - egy személygépkocsival és trailerrel - működött, majd 1998-ban kft-vé alakult, amely mára már egy 15000 m2-es telephellyel, több száz m2-es zárt, fedett tároló hellyel és szerelőműhellyel, hétfős alkalmazotti létszámmal, illetve az autómentéshez szükséges, valamennyi speciális gépjárműmentővel rendelkező céggé fejlődött. Telephelyünk a Szombathelyt elkerülő körgyűrű mellett, az ipartelepen helyezkedik el, így mentés esetén könnyen és gyorsan, maximum 30 perc alatt megközelíthetők a megyeszékhely mentén húzódó 8-as, 84-es, 86-os, 87-es, 88-as, 89-es főútvonalak, valamint a határ közelsége miatt az ausztriai Burgenland, Steiermark tartományok, az A2-es, A3-as, S31-es, B50-es autópályák, főutak. Természetesen Magyarország egész területén és Európában is mentjük, szállítjuk a gépjárműveket.

Havanna Teher

Havanna Teher

Cégünk 1987-ben alakult. Az induló családi vállalkozás mára egy középvállalkozássá fejlődött, amely 45 saját gépkocsit üzemeltet. A gépkocsipark szervizelése, karbantartása, tárolása saját telephelyünkön történik. Minden gépkocsivezető mobiltelefonnal rendelkezik, így folyamatos a kapcsolat az irodával. Vállalkozásunk széleskörű alvállalkozói rendszert épített ki, létszámunk meghaladja a 100 főt. Irodai dolgozóink szakmai felkészültsége magas szintű, irodáink műszaki felszereltsége korszerű. Hosszú távú beruházásaink célja a jó minőségű szolgáltatás fenntartása. Tevékenységi körünk az évek során kibővült a fuvarozás számos szakágára, ezek közül néhány: sittszállítás, költöztetés, tehergépkocsik szervizelése és karbantartása, gépszállítások megszervezése és lebonyolítása. Megrendelőink igénye szerint lehetőséget biztosítunk az áruk rövidtávú (pl.: hétvégi) tárolására. A nemzetközi fuvarok megszervezését partnereink együttműködésével bonyolítjuk le a következő kategóriákban: 3.5 tonna szárazáru fuvarozás, dobozos felépítmény, 24 tonna szárazáru fuvarozás, hűtött áru fuvarozás, dobozos felépítmény.

Masped-Expo

Masped-Expo

A Kft.1991-ben alakult a MASPED ZRT (www.masped.hu) vásári osztályából és a magánügyfél-forgalmi részlegéből Ma is e két terület képezi az alaptevékenységet, ez azonban mind jobban kiegészül az ipari költöztetéssel, nehézgép szállítással, banktechnikai, számítástechnikai berendezések, páncélszekrények, trezorajtók szállításával, helyszínen történő beállításával, a konvencionális áruk logisztikájával A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont egyedüli hivatalos szállítmányozója Teljes körű logisztikai szolgáltatások belföldön és külföldön egyaránt mind vásári és kiállítási árukra mind konvencionális árukra vonatkozóan: csomagolás, vámkezelés, raktározás, disztribúció, engedély beszerzés, okmány kitöltés / felülvizsgálat, biztosítás, fuvarszervezés Nemzetközi költöztetés, személyi ingóságok háztól-házig történő fuvarozása magánszemélyek, diplomáciai testületek számára Raktározás normál ill. fűtött, jól felszerelt, őrzött területen levő raktárhelyiségekben Közvámraktározás Vámügynöki tevékenység

Ortmann Trans

Ortmann Trans

Az Ortmann Trans 1984 -évben egyéni vállalkozásként indult, két IFA tehergépjárművel. 1996-évben egyéni vállalkozásból korlátolt felelősségű társasággá alakult. Cégünknek fő profilja a targonca, és munkagépszállítás, de autómentésben, rakodógépek szállításában és egyéb raklapos áruk szállítása terén is számos megbízással rendelkezünk. Nemzetközi fuvarozás területén is készséggel állunk partnereink rendelkezésére... 1991 óta folyamatosan együttműködünk Magyarország egyik legnagyobb targoncaforgalmazó cégével. Társaságunk szállítója és kiemelt partnere az SNF Hongrie Kft. -nek és a Flavy Kft-nek. A szállított áruk biztonsága érdekében társaságunk felelősségbiztosítással rendelkezik

S.O.S. Car

S.O.S. Car

Vállalkozásommal szeretnék az önök megbízható, korrekt és pontos partnere lenni a kellemetlen helyzetekben is. Kuni András autómentő vállalkozó vagyok. Ezúton szeretném Önöknek bemutatni vállalkozásomat, amely ugyan egy frissen indult vállalkozás, de nagy tapasztalattal, odafigyeléssel és hozzáértéssel végzem munkámat. Vállalkozásom magánvállalkozási formában üzemel, Pest megyei székhellyel. Filozófia Ügyfeleinke t -határidőre -minőségi eszközökkel -jól képzett szakembertől -elfogadható áron -hosszútávú együttműködésünkben bízva -magas színvonalú szolgáltatást nyújtva szolgáljuk ki. A tisztaság, a megbízhatóság, valamint a kultúrált megjelenés és munkavégzés alapvető feltételek. Több autósklub autóit szállítjuk rendszeresen, melyek anyagi, és eszmei értékei sokszor meghaladják egy utcai autó értékeit.

Targonca Net

Targonca Net

Logisztikai szolgáltatásaink Vállaljuk nagyobb mennyiségű árujának budapesti raktározását, és kisebb egységekben történő kiszállítását az ország bármely pontjára. Raktárunkban gyors ki- és berakodást biztosítunk kamionjai számára. Nagyobb tömegű egységrakományokat is meg tudunk mozgatni. Vasúti iparvágánnyal rendelkezünk. Árujának naprakész nyilvántartása számítógépeinken biztosított, akár on-line formában hozzáférhető. Telephelyünket az In-KAL Security őrzi.

Targoncaszállítás 0-24

Targoncaszállítás 0-24

1989 óta foglalkozunk autómentéssel. Minden megbízást pontosan, az ügyfél igényei szerint végzünk el. Ebben jelentős segítségünkre van a komoly, európai szintű elvárásoknak is megfelelő járműparkunk, valamint dolgozóink sok éves tapasztalata, szaktudása. Speciális szállítások területén célunk, hogy a legjobbak legyünk, ezért folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, hogy az Ön érdekében minden feladatra fel legyünk készülve. Partnereink túlnyomó többsége hosszú évek óta állandó megrendelőnk, ezzel is igazolva munkánk minőségét.

Hirdetés
Trophy Autómentés

Trophy Autómentés

Autómentés, járműszállítás Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legsokoldalúbb és a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani. A bel- és külföldi autómentés- és szállítás, motorszállítás, munkagép- és targoncaszállítás. Kis- és nagyvállalatok részére, a megrendelő igényei szerint összeállított csomagokat ajánlunk. Kínálatunkban szerepel a havi átalánydíjas (flotta esetén), illetve az eseti, utólagos elszámolással bármikor igénybe vehető segélyszolgálat. Minden a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseket, megrendeléseket az elérhetőségeink bármelyikén jelezhetik. Ügyfeleink hívásait központunkban 24 órás ügyeleti rendszerben fogadjuk. Járműveink felszereltségét évről évre ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Vállalási határidőnk: Budapest, és Pestmegye területén a hívástól számított 1 órán belül vállaljuk a kiállást. Külföldre, illetve külföldről történő szállítás esetén az indulási idő a hívástól számított 1 órán belül történik. Külföldi partnereink segítségével a határon túli eseményeket gyorsan tudjuk intézni.

Tuti menü