Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca Szervizek képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targonca Szervizek - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targonca Szervizek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Defektjavítás Megállás Nélkül

Defektjavítás Megállás Nélkül

Az OKO Group több éve fejlesztette ki ezt a defektmentesítő technológiát és elsőként mutatta be a piacon. A technológia lényege egy vízben oldódó többkomponensű anyagra alapul, amely elsősorban defekt megelőzés céljából használható minden levegővel töltött gumikerekű járműnél. A szelepen betöltött anyag megakadályozza a defektet és állandó szinten tartja a levegő nyomását.Ez a speciális gél a kerék futófelületén keletkezett szúrt - például szög, csavar, tüske stb. által okozott sérülés esetén - betömíti a keletkezet defektet. Az OKO defektmentesítőt még a defekt keletkezését megelőzően a szelepen keresztül bele kell tölteni a kerékbe a gyártó által előirt módon és mennyiségben. A defektmentesítő anyag mennyisége függ a kerék méretétől. Az OKO technológia érdekessége, hogy a sérülés betömítése más szóval javítása egy végleges javítás,és védelmet nyújt kb.2 éven keresztül is.A gyártók által előírt állandó keréknyomásban a OKO defektmentesitő megtartja eredeti állagát, nem köt meg és nem szárad ki, és semmilyen változást, roncsolást nem idéz elő a gumiabroncs anyagában, illetve a felniben. Az OKO defekmentesitő gél bármikor nyom nélkűl eltávolítható a gumiabroncs belsejéből.

Effekt-L90 Kft.

Effekt-L90 Kft.

Az EFFEKT-L90 Kft. új és használt elektromos targoncák, dízel targoncák, gázüzemű targoncák, raktártechnikai gépek értékesítésével, szervizelésével, karbantartásával, nagyjavításával, vizsgáztatásával, valamint targonca alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Kereskedelmi tevékenységünket Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervizigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk.

Kiandra Targo kft

Kiandra Targo kft

TARGONCA SZERVÍZ - Targonca szervizünk Linde, Jungheinrich, Still, Toyota, Mitsubishi és egyéb targoncák javítását, karbantartását magas színvonalon végzi. Ezt hamarosan az Ön targoncája is meghálálja. Kvalifikált szakembereink bizonyára az Ön problémájára is találnak optimális megoldást. Targoncaszervizünk gyors reakciójával, attraktív áraival és szakértelmével az Ön tetszését is elnyeri. Ha valóban ki akarja próbálni, milyen is egy ügyfélcentrikus targonca szervizzel kapcsolatban állni, hívjon bizalommal. HASZNÁLT TARGONCA: Elektromos, diesel, LPG használt targoncák nagy választékban a legkisebbektől a legnagyobbakig. Folyamatosan változó készletünkben a legnagyobb európai és távolkeleti targonca gyártók termékei közül válogathat Linde, Jungheinrich, Still, Toyota, Mitsubishi, Caterpilar, Daewoo és egyéb márkájú használt targoncák állnak akár egyedi igényekhez igazítva, garanciával és egyéb további kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkezésükre.TARGONCABÉRLET: Bértargoncáink jó műszaki állapotukkal az átmeneti anyagmozgatási problémáira is megoldást jelentenek. Akár rövid, akár hosszútávon is bérelhet tőlünk targoncát. Ha Önnek az anyagmozgatásban a számítható költségek valóban

Pagát Gold Rt

Pagát Gold Rt

Pagát történet: 1991: Az alapítás éve. Az első hidraulikus emelők javítása. 1992: Az első targonca felújítása. 1993: Az első használt targonca eladása. 1997: Az első új targonca értékesítése. 1999: ISO 9001 Minőségbiztosítási rendszer bevezetése. 2000: Költözés a jelenlegi telephelyre. 2003: A Pagát Gold ZRt. lett a Komatsu targoncák magyarországi vezérképviselete. 2004: A magyaroszági Komatsu targonca márkaképviseleti hálózat megalakítása. 48 db új Komatsu átadása a Globusnak. 2006: Az ezredik használt targonca ás az 500. új Komatsu átadása. A MAST terepjáró targonca márkaképviseleti jogának elnyerése. Európa 4. legsikeresebb KOMATSU targonca importőre INDUSTRIA Nagydíj. 2007: A LittleGiant adapter gyár képviseltének megnyitása. 60 db új Komatsu targonca átadása a Profi Magyarország részére. 2008: A 16. szervizautó üzembe helyezése. Az ezredik új targonca átadása. Nemzetközi Komatsu márkaképviselői találkozó Budapesten a Pagát szervezésében. A Márkaképviseleteink száma 26-re növekszik. Megalakul a PAGÁT RENTAL Kft. Az 1000. új targonca átadása.

Pannon targonca szerviz

Pannon targonca szerviz

Targoncák szervizelése, eseti javítása, munkavédelmi vizsgáztatása rövid határidővel. Részleges vagy teljes felújítás. Motorok, váltók nagyjavítása. Nissan, TCM, KOmatsu, Mitsubishi, Toyota, OM, LInde, Still, Jungheinrich. Alkatrész forgalmazás, szerviz, munkavédelem egy helyen. Kinai targoncák javítása, szervizelése.

Quality Logistics Management Kft

Quality Logistics Management Kft

Ön már működtet egy logisztikai bázist, létrehozott egy korszerű logisztikai rendszert, vagy most fog hozzá a létrehozásához? Csapatunk, a QLM Kft. megbízható partnere és hasznos segítője lehet tervei megvalósításában és mindennapi munkája során. Ügyfélközpontú, kiemelkedő szakmai színvonalú, kiváló ár-érték arányú, komplex valódi szolgáltatáscsomagot javasolunk Önnek. Javasolhatjuk szervizszolgáltatásunkat? Ismerje meg részleteiben is mitől működik. Szervizszolgáltatásunk főbb elemei: * Folyamatosan bővített szervízhálózat * A targoncák üzemeltetési helyéhez közeli szervizpontok biztosítása * Gyors, a piac által megfogalmazott reakcióidők biztosítása a partnerek részére (átlagosan 4 órán belül) * Képzett szerviz-technikusok * Magas színvonalúan felszerelt szervizautók * Szervizszolgáltatást támogató software * Full-szerviz vagy eseti szerviz biztosítás * Emelőgép ügyintézői feladatok komplex átvállalása * Fő- és szerkezetvizsgálatok, valamint az üzembe helyezés előtti hatósági vizsgálatok teljes körű bonyolítása * Típus- és márka független javító szolgáltatások, akkumulátorok karbantartása * Szaktanácsadás, testreszabott karbant

Saxon Rt

Saxon Rt

Az 1990-ben 3 fővel, nulláról induló magánvállalkozás kemény munkával és ügyfélközpontú gondolkodással 1992-ben már 6 fővel dolgozó, saját telephellyel és 3 szervizautóval rendelkező Kft. A folyamatos és átgondolt fejlesztések, valamint a szakmában akkor még szokatlan gyorsaság és rugalmasság miatt az új cég gyors, és stabil fejlődésnek indult: új telephelyet építettünk, többszörösére növeltük a dolgozói létszámot, a szervizautóparkot, valamint az árukészletet, partnereink száma is folyamatosan növekedett. Az 1998-ban a részvénytársasággá átalakult cég a nemzetközi piacra kilépve újabb profillal bővítette tevékenységét, megkezdtük nyugati és japán targoncaalkatrészek forgalmazását valamint új és felújított targoncák és raklapemelők értékesítését, bérbeadását. 2005-től a piac igényeihez igazodva személyemel˜k, valamint speciális targoncák értékesítésével, javításával és bérletével is foglalkozunk.

targonca, emelőgép szerviz bérbeadás S&S

targonca, emelőgép szerviz bérbeadás S&S

Az S∓ Group Hungária Kft. 1992-es megalakulása óta foglalkozik különböző targoncák eseti és folyamatos szervizelésével. A saját flotta magas technikai szintjének és üzembiztonságának folyamatos fenntartása mellett, külsős cégek számára is nyújtunk alapos szerviz és alkatrész szolgáltatást, az időszakos karbantartástól kezdve a teljes felújításig. Minőségi bértargoncákkal is állunk rendelkezésükre, amennyiben ilyen igényük merülne fel, a javítások alatt, vagy egyszerűen kapacitás növelés céljából.

Targoncanet.hu

Targoncanet.hu

Targonca értékesítés, alkatrész forgalmazás és minőségi szervizszolgáltatás! Kereskedelmi tevékenységünket Haraszti úti telepünkön végezzük, ahol szervizigény bejelentéseiket fogadjuk, érdeklődő partnereink részére új illetve használt gépeink megtekintésére, kipróbálására lehetőséget biztosítunk. Értékesítünk új KOMATSU homlokemelővillás targoncákat, raktártechnikai gépeket, valamint használt KOMATSU, TOYOTA, LINDE, JUNGHEINRICH, STILL, stb. elektromos-. dízel-, valamint gázüzemű homlokemelővillás; és speciális (terepes,robbanásbiztos) targoncákat. Többszáz darab használt targoncát tartalmazó listánknak köszönhetően, érdeklődő Partnerünk számára a legmegfelelőbb targoncát egyedi igényekhez igazodva tudjuk kiválasztani. A gépek vásárlásához kedvező finanszírozási lehetőségeket biztosítunk (Tartósbérlet, lízing). Gyors, ingyenes hitelügyintézés!

Hirdetés
Targotechnika 2001 Kft.

Targotechnika 2001 Kft.

Vállalkozásunk a Targotechnika 2001 Kft. 1995-ben alakult, melynek elődje 1992-től Targépker kft volt.Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, és alapításunk fő célja volt egy magas színvonalú vevőorientált márkafüggetlen targonca szerviz és alkatrész kereskedelem létrehozása volt.Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk 2000ben már új telephelyét és megnyitotta Törökszentmiklóson, hogy vidéki ügyfeleinket gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Szervizautóinkkal és magasan képzett szerelőinkkel az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában.

Tomayer Targo kft.

Tomayer Targo kft.

Vállalkozásunk, a Tomayer Targo Kft. új és használt targoncák, targonca alkatrészek forgalmazásával, bérbeadásával, valamint teljes körű szervizelésével foglalkozik. Fő tevékenységünk használt, de teljesen felújított targoncák, anyagmozgatási, logisztikai és raktározási eszközök bérbeadása és értékesítése. A szervizelést helyszíni kiszállás keretében és telephelyre történő beszállítással oldjuk meg. Bejelentés esetén 24 órán belül biztosítjuk az alkatrészellátást. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg aktuális kínálatunkat és ismerje meg szolgáltatásainkat! Amennyiben targoncára lenne szüksége rövidebb, vagy hosszabb távra forduljon hozzánk bizalommal.

Yale-targonca

Yale-targonca

Kínálati listánkban a magas műszaki színvonalú anyagmozgató berendezések ugyanúgy megtalálhatóak, mint a magas hozzáadott értéket képviselő szerviz- és karbantartási szolgáltatás csomagjaink. A Yale páratlan tapasztalattal rendelkezik az elektromos, dízel, gázüzemű ellensúlyos targoncák területén. Állvány- és polcrendszereink kiegészítik a teljeskörű logisztikai ajánlatunkat. Tegyen egy próbát! Egy lelkes csapat várja, hogy a segítségére lehessen!

Tuti menü