Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca Mérlegek képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targonca Mérlegek - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targonca Mérlegek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Emalog

Emalog

Az Emalog Kft. 1992 óta foglalkozik mérlegtechnikai részegységek és rendszerek forgalmazásával. 2000-ben létrehozott fejlesztőrészlegünknek köszönhetően mára döntően saját elektronikus műszereinkre épülő megoldásokat kínálhatunk az ipari mérlegtechnika szinte minden területén. Tevékenységünk a következőkben foglalható össze: Univerzális ipari mérlegműszerek gyártása és forgalmazása Ipari mérlegek és kapcsolódó irányítástechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése Mérlegcellák, beépítő szerelvények és egyéb alkatrészek forgalmazása Elektronikai fejlesztés mérleggyártók számára Szaktanácsadás

Libra Mérlegtechnika

Libra Mérlegtechnika

MÉRLEGEK JAVITÁSA Cégünk nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező alkalmazottai vállalják bármely típusú mérleg javítását a laboratóriumi mérlegtől a hídmérlegig . Az általunk képviselt márkákkal való szoros együttműködés a garancia az állandó alkatrészellátásra . A mérlegek javítását 24/48/72 órán belül végezzük. MÉRLEGEK KALIBRÁLÁSA Vállaljuk bármely típusú mérleg kalibrálását a laboratóriumi mérlegtől a hídmérlegig. EGYEDI MÉRLEGIGÉNYEK Vállaljuk bármilyen jellegű egyedi mérlegigények teljesítését.

Mobil Mérleg Áruház

Mobil Mérleg Áruház

Ha szállítás közben mérnek, a mobil mérlegelés alig vesz igénybe időt. A mérlegelés menete mobil mérleg alkalmazásával: - vigye a mérleges raklapemelőt (targoncamérleget) a raklaphoz, - emelje - és emelés közben mérje meg a raklapot, egy gombnyomással regisztrálja a mérés eredményét, majd - raktározza el a raklapot. Helyhez kötött mérleggel: - vigye a raklapemelőt (targoncát) a raklaphoz, - emelje meg a raklapot, - vigye a mérleghez, - helyezze azt a mérlegre, - mérjen és regisztrálja a mérés eredményét, - emelje fel újra a terhet, - szállítsa el a mérlegtől és raktározza el a raklapot. Az időkülönbség legalább másfél perc raklaponként! Másfél perc nem nagy idő, de a sokszor másfél perc időmegtakarítás tetemes költségmegtakarítást eredményezhet. Egy cég (alkatrészeket gyárt a számítógépipar számára) naponta 250 raklapnyi árut szállít ki kereskedelmi központjából. A mérleges raklapemelővel végzett méréssel megtakarított másfél perc naponta 6,25 munkaórát jelent. Ez évente 220 munkanapot alapul véve 1375 munkaóra. Ha egy munkaóra költsége 800.-Ft, akkor az éves megtakarítás 1100.000.-Ft.

Prominens Kft.

Prominens Kft.

Az időkülönbség legalább másfél perc raklaponként! Másfél perc nem nagy idő, de a sokszor másfél perc időmegtakarítás tetemes költségmegtakarítást eredményezhet. Egy cég (alkatrészeket gyárt a számítógépipar számára) naponta 250 raklapnyi árut szállít ki kereskedelmi központjából. A mérleges raklapemelővel végzett méréssel megtakarított másfél perc naponta 6,25 munkaórát jelent. Ez évente 220 munkanapot alapul véve 1375 munkaóra. Ha egy munkaóra költsége 800.-Ft, akkor az éves megtakarítás 1100.000.-Ft. Egy mérleges raklapemelőn 60-70 raklapot lehet megmérni, tehát négyre van szükség a napi 250 raklap kapacitás eléréséhez. Egy mérleges raklapemelő (ára kb. 600.000.-Ft) átlagos élettartama 8 év, így az éves értékcsökkenés évente kb. 75.000.-Ft, ami 300.000.-Ft a négy raklapemelő esetében. Ez 800.000.-Ft költségmegtakarítást jelent évente!

Tuti menü