Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca Alkatrészforgalmazók képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targonca Alkatrészforgalmazók - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targonca Alkatrészforgalmazók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Armafilt szűrőbetétek

Armafilt szűrőbetétek

Honlapunkon nem csak személyautókhoz, teherautókhoz, haszongépjárművekhez, valamint a mezőgazdasági- és földmunkagépekhez való termékeket értékesítünk. Az Armafilt Zrt. termékei az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabvány szerint készülnek, ennek köszönhetően garantáltan biztosítják a motor hosszú élettartamát. Termékeinkre természetesen teljes körű garanciát vállalunk!

Bontott autóalkatrészek

Bontott autóalkatrészek

Az Autóbontó Webáruházunkban bontott és új autóalkatrészek közül kereshet illetve Bontott és Új autóalkatrészek széles kínálatából választhat. Legyen az új autóalkatrész vagy bontott autóalkatrész. Ingyenes szállítás a megjelölt termékekre. Továbbá személyes átvétel az országban 4 helyen is. A vásárlás regisztrációhoz nem kötött, de a Vevő az első vásárlás előtt regisztrálhatja magát a webáruházban, azaz a webáruházunkban lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül való rendelésre. A regisztrációhoz szükséges adatokat teljeskörűen ki kell tölteni. A webáruház kínálatának megtekintése és a vásárlói kosár megtöltése szintén nem kötött regisztrációhoz.

Csoma Kft.

Csoma Kft.

Utánvétes alkatrész csomagküldés egész Európába, segítünk a meghibásodás okának kiderítésében is - természetesen szolgáltatásunk részeként !!! AZONNAL targoncaalkatrész Magyarországon legjobb helyről.

Eladó targoncák

Eladó targoncák

Xilin elektromos, magas emelésű, homlokvillás targoncák, raktár logisztikai gépek, szállító gépek és más Xilin gépek forgalmazása, melyek elengedhetetlenek a logisztika és raktározás terén. Szerviz technikus kollégáink állnak az Ön rendelkezésére a területen. Komoly szakértelemmel és technikai hozzáállásukkal biztosítsák a gépek zökkenő mentes működését. Hiba feltárásunk szinte pillanatok alatt történik Xilin szoftver bázisunkkal. Mi nem csak értékesíteni szeretnénk, hanem megrendelőinkkel szoros együttműködést kiépíteni, hiszen az értékesítés mit sem ér a profi szervizháttér nélkül.

Filterker

Filterker

Szűrők értékesítése - Filterker, Eger Cégünk 1997-től foglalkozik motorszűrők importálásával és belföldi értékesítésével. A közelmultban kezdtük meg alkatrészek illetve kenőanyagok értékesítését. Ezek a termékek haszongépjárművek, autóbuszok, személygépjárművek, föld-munkagépek, mezőgazdasági erőgépek üzemeltetése során használatos: - szűrők, - motorolajok - motoralkatrészek - futómű alkatrészek - fék alkatrészek - hűtés, fűtés, légkondik

Forstrade Kft.

Forstrade Kft.

Tevékenységi kör - Ellátjuk két angol cég kizárólagos képviseletét: Perkins diesel- és gázmotorok és FG Wilson áramfejlesztők forgalmazásával, alkatrészellátásával, karbantartásával és javításával, továbbá áramfejlesztők bérbeadásával foglalkozunk. Másik tevékenységünk a Brisk gyújtó- és izzítógyertyák és a MAXOL autóápolási termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítése. Cégtörténet: Cégünk alapítási éve 1990. Ekkor indult útjára a vegyes tulajdonú Kft., melyhez 1992-ben csatlakozott az osztrák tulajdonos. Ez az együttműködés az elmúlt tizenhárom évben gyümölcsözőnek bizonyult. Forgalmunk egyenletesen felfelé ívelő növekedése mellett tevékenységi körünk is egyre szélesedik. Az, hogy kapcsolataink nem csupán partnereinkkel, de kedves ügyfeleinkkel is szoros és megelégedettségre okot adó, az is kellően szemlélteti, hogy forgalmunkat az alapítás éve óta megnegyvenszereztük. Mára elmondhatjuk, hogy az áramfejlesztők, motorok és a gépjárművekbe való gyorsan kopó alkatrészek területén jelentős mértékben hozzá tudunk járulni az ezen berendezésekhez kapcsolódó emberi tevékenységek zökkenőmentes biztosításához. A FORSTRADE Kft. jelenleg tíz fővel dolgozik. Nagy jelentőséget tulajdonít ...

Kontinex

Kontinex

Kontinex Kft. 1989. óta működik. A Kontinex Kft. fő profilja mobil és helyhez kötött elektronikus mérlegek, mérlegrendszerek gyártása, forgalmazása, szervize. A Kontinex Kft. holland know-how alapján kizárólagos joggal gyártja Magyarországon a VSH típusú, acél-vasbeton, monolit szerkezetű akna nélküli és sekély aknás hídmérlegeket, melyekbe saválló acélból készült, rendkívül stabil mérlegcellákat épít be. 2001. óta a hídmérlegek jelentős részét a legkorszerűbb digitális mérlegcellákkal és kapcsolódó mérlegelektronikával szállítottuk. A VSH típuson túl a Kontinex Kft. acél- és betonhidas áttelepíthető hídmérlegek széles skáláját kínálja. A Kontinex Kft. vállalja régebbi, mechanikus mérlegek elektronikus hídmérleggé történő átalakítását.A Kontinex Kft. a mobil mérlegek széles skáláját kínálja. A Kontinex Kft. a fedélzeti (jármű felépítménybe épített) mérlegek széles skálájával a jövő mobil mérlegtechnikai megoldásait ajánlja.A Kontinex Kft. által forgalmazott darumérlegek hiteles és nem hiteles változataiból, az opciók széles választékával ellátva, több száz berendezés működik Magyarországon.A hideg- és melegködképző készülékek teljes választékának forgalmazásán túlmenően a Kontinex Kft. alkatrészellátást és szervizt biztosít.A Kontinex Kft. rétegvastagságmérő és keménységmérő készülékek széles skáláját ajánlja és szervizeli.

KUHN

KUHN

KUHN Rakodógép Kft. A KUHN Rakodógép Kft., a KUHN csoport magyarországi tagvállalata, a PALFINGER rakodódaru család, a MITSUBISHI targoncák, VALMET erdészeti kitermelő és kihordógépek, az AMMANN aszfalt- és betontelep, valamint a SULLAIR kompresszorok kizárólagos márkaképviselője Magyarországon. Cégünk 1990-től van jelen Magyarországon. Ekkor alakult meg jogelődje, a Kuhn-ÉGV Földmunka és Rakodógép Forgalmazó Kft., az osztrák Kuhn és a magyar ÉGV vegyestulajdonaként. Az osztrák KUHN cégcsoporttól a kiváló termékek kizárólagos magyarországi képviseleti jogán kívül azt a szervizelési és vevőszolgálati kultúrát kaptuk, mellyel anyavállalatunk nemcsak Ausztriában ért már el komoly sikereket fennállásának 45 éve alatt, hanem immár Svájctól Lengyelországig, összesen 10 országában, 14 szakosodott céggel van jelen.

Magyar Logisztikai Egyesület

Magyar Logisztikai Egyesület

Miért érdemes MLE tagnak lenni? 1.Tagsággal egy nagy múltú, hagyományokkal rendelkező szervezet tagjává válik. 2.Részese lesz az elméleti (tudományos) és gyakorlati (céges) logisztikai életnek. 3.Közvetlen kapja a piaci információkat, akár belső, akár külső, nemzetközi piacról. 4.Fórumainkon találkozhat a piac jelentősebb szereplőivel. 5.Rendezvényeink kapcsán lehetőséget adunk a jelentősebb nemzetközi áramlatok megismerésére, beintegrálódásra. 6.Közvetlen kapcsolatba kerülhet a kormányzati, intézményi döntést hozó szakemberekkel. 7.Szakmát érintő, kormányzati döntéseket befolyásoló intézkedésekről véleményét közvetlenül az intézkedést hozó szervekhez továbbítjuk. 8.Friss információkat kapnak a kéthavonta megjelenő Loginfo újságunkból 9.Mindenki számára ingyenes klubnapunkon aktuális témákat dolgozunk fel a téma jeles képviselőivel. 10. Rendszeresen megjelenő hírlevelünkben tájékoztatást kap az aktuális rendezvényekről (nem csak MLE rendezvények), közérdekű szakmai hírekről.

Hirdetés
Moskovszky József Árpádné

Moskovszky József Árpádné

Vállalkozásunk közel 25 éves múltra tekint vissza: míg a 70-es évek végén még egy-két alkalmazottal kezdtünk különféle targonca alkatrészeket , ételleeresztő csapokat , bowdeneket és egyéb finommechanikai termékeket gyártani,mára közel 10 fővel és több mint 40 bedolgozóval igyekszünk eleget tenni az Önök elvárásainak. Ennek a sokéves tapasztalatnak- melyet a mindenkori piaci igények kielégítésének gyakorlása közben szereztünk-eredménye az, hogy napjainkra a legfontosabb területeken - a minőségi gyártás és szolgáltatás a legfőbb erényünk. Beszállítóink minősített cégek és vállalkozások, s a közeljövőben mi is az ISO tanúsítási rendszere szerint dolgozunk. Vevőink között nem csak a magyarországi piacon működő cégek szerepelnek, hanem egyre nagyobb a külhoni partnereink száma. Ma már nem csak a kelet-európai piacot tekintjük fő export területünknek, hanem az Európai Unió tagjaként keressük az új üzleti kapcsolatokat az Unión belül.

Nagoya Targonca

Nagoya Targonca

A Nagoya Kft. 1992 óta van jelen a magyar targoncapiacon. 2002 óta a TCM targoncák kizárólagos magyarországi forgalmazója. A robbanómotoros targoncák mellett forgalmazunk OM típusú elektromos targonca is színesíti palettánkat. Készletünkből akár használt targonca is választható. Országos lefedettségű szervízhálózatunk garancia arra, hogy meghibásodott targoncája nem áll napokig. Minden típusú targoncához forgalmazunk targoncaalkatrészt.

Pagát Gold Zrt.

Pagát Gold Zrt.

Tisztelt leendő Partnerünk! Cégünk 18 éve foglalkozik targonca alkatész forgalmazásával. Raktárkészletünk meghaladja a 80M forintot, és rendelkezünk a legtöbb targonca alkatrész azonosításhoz szükséges dokumentációjával. Online összeköttetésben vagyunk több vezető gyártó európai központi raktárával, ahonnan az alkatrészek 24 órán belül megérkeznek. Mindig akciózunk különféle alkatrészeket: gumik, ülések, villák, fülkék. Kérjük érdeklődjön kollegáinknál vagy tekintse meg akcióinkat ITT. Az alábbi mezők kitöltésével egyszerűen kérheti ajánlatunkat targoncák, szerelőkosarak takaírtógépek és kitológémes rakodók alkatrészeire.

Pannon-Targ Kft

Pannon-Targ Kft

Targonca alkatrészek rövid szállítási határidővel a legtöbb ismert targonca típushoz. Kedvező áron minőségi alkatrészek, kiegészítők. Gép típus alapján beazonosítás, szakmai támogatás.Az új targonca alkatrészek mellett bizonyos esetekben felújított vagy bontott alkatrészeket is be tudunk szerezni cserdarabbal vagy anélkül. A felújított alkatrészeket a drága új alkatrészek kiváltására ajánljuk mint pl:elektromos motorok, forgórészek, vezérl panelek,konverterek stb.

PPGY Bt

PPGY Bt

Az anyagmozgató gépek területén 38 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Termékeink reális áron elérhetőek.Minden ami az anyagmozgatáshoz kell egy helyen. A legkisebb anyagmozgató géptől a legnagyobbig.Kézi anyagmozgató gépek:raklapmozgató kézikocsi,hidraulikus emelők,emelővillás targoncák.

Saxon Rt.

Saxon Rt.

Az 1990-ben 3 fővel, nulláról induló magánvállalkozás kemény munkával és ügyfélközpontú gondolkodással 1992-ben már 6 fővel dolgozó, saját telephellyel és 3 szervizautóval rendelkező Kft. A folyamatos és átgondolt fejlesztések, valamint a szakmában akkor még szokatlan gyorsaság és rugalmasság miatt az új cég gyors, és stabil fejlődésnek indult: új telephelyet építettünk, többszörösére növeltük a dolgozói létszámot, a szervizautóparkot, valamint az árukészletet, partnereink száma is folyamatosan növekedett. Az 1998-ban a részvénytársasággá átalakult cég a nemzetközi piacra kilépve újabb profillal bővítette tevékenységét, megkezdtük nyugati és japán targoncaalkatrészek forgalmazását valamint új és felújított targoncák és raklapemelők értékesítését, bérbeadását. 2005-től a piac igényeihez igazodva személyemel˜k, valamint speciális targoncák értékesítésével, javításával és bérletével is foglalkozunk. Partnereink igényeihez igazodva megkezdtük területi képviseleteink kiépítését, az ország területén és a környező országokban is. Ezek működtetéséhez, valamint újak indításához folyamatosan partnereket keresünk.

Szervo Zrt.

Szervo Zrt.

Cégünk 1991-ben alakult 2 fővel, mint Szervó Bt. Kizárólag bolgár targoncaalkatrészek importjával kezdett el foglalkozni. Dinamikusan fejlődő cégünk 1996-ban saját telephelyre költözött és Rt-vé alakult át. Folyamatosan szélesítettük kínálatunkat bolgár gyártmányú hidraulikus termékekkel. Hidraulika szivattyúk, olajelosztók, orbit rendszerű hidromotorok, kormányorbitok, hidraulikus raklapemelők, felújított és használt elektromos és diesel targoncák színesítik termékeink sokaságát. Jelenleg 7 fővel dolgozunk és megpróbálunk minden kedves vásárlónkat pontosan és maradéktalanul kiszolgálni, akár postai vagy futárszolgálat útján is. Nálunk Ön az első!

Targo Ker

Targo Ker

TARGO-KER 2000 BT. Magunkról: Üzletünk telephelye a Hock János u.26 szám alatt található. Ahol színvonalas körülmények közt várjuk minden kedves ügyfelünket. Főprofilunk: Balkancar és Desta diesel és elektromos targoncák, és alkatrészeinek forgalmazása javítása, valamint nyugati targoncák teljes körű alkatrész ellátása. Kínálatunkból: - Felújított és használt targoncák. - Targonca alkatrészek - Hidraulikus kéziemelők és alkatrészei. - Gumiköpenyek /Minden méretben/ - Fődarabok, hűtők. - Bolgár darualkatrészek. - Hidraulika szivattyúk - Hidraulika motorok. - Hidraulikatömítések. - Vezérlőegységek. - Orbitok. - Munkagép és targoncaülések, hidroemelők. - Kenőanyagok. - Akkumulátorok - Szélvédő mosó folyadékok /téli-nyári/ - Hajtómű olaj. - Fék olaj. - Motor és hidraulika olajok. Keresse fel üzletünket, ahol szakszerű kiszolgálásban és garantált minőséggel állunk rendelkezésükre.

Tuti menü