Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca Akkumulátorok képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targonca Akkumulátorok - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targonca Akkumulátorok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Akku-R Bt.

Akku-R Bt.

Az AKKU-R Bt. rövid története Az 1999. októberi cégbejegyzést követően az AKKU-R Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaság 2000 januárjában kezdte meg tényleges működését. A kereskedelmi profilról az előzetes piaci felmérés alapján döntöttünk, figyelembe véve, hogy egy kis társaság csak úgy állhatja meg a helyét a piacon, ha: - minőséget és teljesítményt ajánl, - ismeri saját korlátait és előnyeit, - különlegességet tud kínálni, - rugalmasságot tud tanúsítani a vevők egyéni problémáinak megoldásában, - az üzleti lehetőségek kihasználásával biztosítani tudja helyét a piacon. Az AKKU-R Bt. fő tevékenysége az akkumulátor kereskedelem. Úgy véljük fontos, hogy ezen az egy, ugyanakkor rengeteg különböző típusú terméket érintő területen a lehető legjobb minőségű kínálattal, és a lehető legnagyobb szakértelemmel álljunk az Ön rendelkezésére. Minőség- és üzletpolitikánk Szolgáltatási folyamatunk egyik, ha nem a legfontosabb része a vevőközpontúság. Fontos feladatnak tekintjük vevőink sajátos problémáinak megoldását, igényeit a messzemenő legnagyobb rugalmassággal kezeljük.

Akku-System

Akku-System

Kedvező árak, kiváló minőség, rövid határidő felhasználók és viszonteladók részére egyaránt. A megrendelt terméket telephelyükre szállítjuk, üzembe helyezzük, a helyszínen átépítjük. 24 hónapos szavatosság a kezelési útmutatóban leírtak betartása esetén. Probléma esetén a 24 hónapos szavatosságon túl is ingyenesen vállaljuk az állapotfelmérést, a hiba okának megállapítását, szakmai tanácsadást, kedvező kiszállási díj felszámításával. A fizetés megegyezésünk szerint banki átutalással, vagy készpénzzel történik. Veszélyes hulladéknak számító savas ólomakkumulátorok átvétele,díjmentes elszállítása A környezetvédelem érdekében a veszélyes hulladéknak számító savas ólomakkumulátorokat átvesszük, és díjmentesen elszállítjuk Önöktől. Elhelyezésükről az előírásoknak megfelelően gondoskodunk. Az átvételről környezetvédelmi igazolást (Sz-lap; K-jegy) adunk.

Akkumulátorok webáruháza

Akkumulátorok webáruháza

Akkumulátor webáruházunkban valamennyi jelentősebb gyártó kínálata megtalálható, szinte minden gépjármű típushoz, legyen az személyautó, teherautó, motor vagy akár jetski. Vessen egy pillantást árainkra, mert valószínűleg nem talál olcsóbbat! Ráadásul minden akkumulátort ingyenesen házhozszállítunk.

Banner

Banner

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt. A Banner filozófiája Műszaki tökély és optimális szolgáltatások, ez a Banner filozófiája. Ehhez tartozik a feltétlen pontosság és szállítói hűség, mely nagymértékű ökológiai felelősségtudattal társul. Az innovatív gondolkozás adja a garanciát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekre, amelyek üzembiztonsága és hosszú élettartama önmagáért beszél. Bizonyított minőség A Banner a legújabb ISO 9001: 2000 és ISO/TS 16949:2002 minősítésekkel rendelkezik. Ennél a minőségbiztosítási eljárásnál minden minőségileg releváns vállalati eljárást a legalaposabb vizsgálat alá vetnek. Fő célunk, hogy minőségbiztosítási rendszerünkből ügyfeleink folyamatosan profitáljanak.

Benning Kft.

Benning Kft.

A Benning cég magyarországi jelenléte kb. 15 évre tekint vissza. Az elmúlt évek során számos berendezést, vagy berendezés elemet szállítottunk a magyar felhasználóknak, elsősorban távközlési és biztonságos energiaellátási projektekhez. Megbízható termékeinkkel sikerült a márkanevet megismertetni és elfogadtatni. Az elmúlt 15 év során az alábbi termékcsoportokban szállítottunk megrendelőinknek: Kapcsolóüzemű egyenirányító berendezések, Kapcsolóüzemű egyenirányító modulok, Kapcsolóüzemű váltóirányító berendezések, UPS szünetmentes berendezések Kapcsolóüzemű váltóirányító modulok, DC/DC modulok, ill. berendezések Feszültségkiegyenlítő modulok Tirisztoros egyenirányító berendezések, A 2001 előtti tevékenységünk során elsősorban magyarországi partnercégeken keresztül történtek szállításaink. Az elmúlt évek sikerei és berendezéseink kedvező fogadtatása alapján született meg 2001-ben az elhatározás, hogy a Benning önálló cégként jelenjen meg Magyarországon. Ennek alapján, 2001 elején megalakult a Benning Kft, budapesti székhellyel, és egy telephellyel Lábatlanban.

Bitronix

Bitronix

A BITRONIX Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenységünk az akkumulátoros, illetve belsőégésű motorral hajtott áramforrások, ezeken belül elsősorban az akkumulátoros, az úgynevezett szünetmentes áramforrások (UPS) forgalmazása, értékesítése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása, javítása, illetve az ezek működéséhez szükséges akkumulátorok és tárolóeszközök: állványok, szekrények értékesítése. Ezeken felül foglalkozunk még szükség-áramellátási rendszerek tervezésével, energetikai szaktanácsadással, elektromos hálózatok feltárásával, analizálásával is. A Bitronix Kft. elsősorban az alábbi termékek értékesítésével és ezen termékekhez kapcsololódó szolgáltatások végzésével foglalkozik: AEC szünetmentes áramforrások (UPS) és inverterek (kizárólagos magyarországi forgalmazó), Cummins és HYMOISA aggregátorok, Montanaro tárolóeszközök (akkumulátorállvány és szekrény), AEC, FIAMM, PANASONIC és SLA akkumulátorok A vállalkozás eredményesen működik, és mind forgalomban, mind szakembergárdában évről-évre növekszik. A front office ügyeit: az értékesítési és műszaki ügyeket, Dósai Zoltán ügyvezető vezeti, akit egy fő értékesítő és két, nagy tapasztalatokkal rendelkező.

Horoszcoop

Horoszcoop

Az 1989-ben 100%-os magyar tulajdonnal alakult HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Kft. számos, a saját területén világelsők között számon tartott multinacionális gyártót képvisel Magyarországon. A társaság fő profilja a szerződött gyárak termékeinek kizárólagos értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása és a technikai információs háttér biztosítása. Japán, német és amerikai piacokon kapcsolatokkal rendelkezünk speciális gépek és alkatrészek beszerzéséhez. Tevékenységünk megbízhatóságának biztosítása érdekében 1996-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is működtetünk. Jelenlegi minősítésünk 2008-ig érvényes. Cégünket a világ egyik legelismertebb auditora, a TÜV-CERT minősíti. Cégünk tagja a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének.

targonca banner jászplasztik akkumulátor

targonca banner jászplasztik akkumulátor

Akkumulátorokhoz kapcsolódó szolgáltatásaink Telephelyünkön történő vásárlás esetén vállaljuk a ki/beszerelését. A rendelés napján /készlet függvényében/ 3000 Ft-os viteldíj mellett Székesfehérváron a helyszínre szállítjuk, vállaljuk a beszerelést, valamint a hulladékakkumulátor szakszerű elhelyezését. Vállalunk állapotfelmérését telephelyünkön illetve kiszállással Ingyenes kölcsön akkumulátort biztosítunk 6 hónapnál nem öregebb, számlával és szavatossági jeggyel rendelkező Banner és Jász-Plasztik típus garanciális hiba esetén. Akkumulátor kölöcsönözhető 100 Ah-ig napi 500 Ft, 100 Ah fölött napi 1000 Ft ellenében. A kaució összege az akkumulátor méretétől függ. Vállaljuk targonca és egyéb típusú akkmulátorok karbantartását. 2. Zárszerelés Helyszíni kiszállást vállalunk új zár, illetve meghibásodás esetén. 3. Kulcsmásolás Zárbetétek egységesítése: - Több zárat egy közös kulcs működtet. (Ebből a kulcsból természetesen több másolat is készülhet.) Alkalmazásával Önnek kevesebb kulcsot kell magával hordania. - Alkalmazási területek: - Családi házak (kapu, bejárati ajtó, garázsajtó stb..) - Több kapuval, bejárati ajtóval rendelkező épületek, helységek

Targoncaakku

Targoncaakku

Az elektromos targonca akkumulátor nélkül mit sem ér. Akkumulátor pedig sokféle van. Van magyar és külföldi, neves és nevenincs, gondozásmentes és robbanásbiztos, emelt kapacitású és alacsony antimontartalmú, légkeveréses, és vízutántöltős, de mindegyik sokba kerül. Mindemellett még ma is az a leggazdaságosabb üzemeltetési forma. De sajnos néha cserélni kell. Milyen gyakran? Öntől is függ! Megelőzés? Karbantarás! Az akkumulátor meghálálja a rendszeres karbantartást. Követelje meg szervizétől! Nem vállalják? Hívjon minket! Ismerős kép? Itt már baj van. Talán még menthető, de ne várjon sokáig! Hívjon minket és kiderül! Ha cserélni kell, cégünk megoldást kínál: Nem vagyunk elkötelezettje egyik gyártónak sem, csak sokat vásárolunk tőlük és így jók az áraink. Ismerjük szinte mindet így ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt. Ha szükséges, javítjuk, formázzuk, megcsináljuk a töltőt, vízutántöltőt építünk ki, segítünk a jogszabályokhoz igazodni. Az általunk forgalmazott márkák: Sunlight, Fiamm, PanBat, Exide, Midac, BAE, stb.

Tuti menü