Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca Abroncsok képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Targonca Abroncsok - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Targonca Abroncsok
Keresés
Találatok száma - 6 db
AS Magyarország

AS Magyarország

Az AS Magyarország Kereskedelmi Kft -t tulajdonosai 2008 -ban alapították, hogy egy új biztonságosabb és költséghatékonyabb közlekedésben segíthessék mind a személyautók, mind pedig az ipari, logisztikai munkagépek mindennapi használatát. A cég egyetlen termék, az AirSeal defektmegelőző és mentesítő abroncs tömítő adalék magyarországi importálására és kereskedelmére szakosodott, melyet 1 éves piackutatás, igényfelmérés és minőségellenőrzés előzött meg. Az AirSeal egy olyan tulajdonságokkal bíró abroncstömítő szer, mely a foglalat és az abroncs élettartamát megnöveli. Minden levegővel töltött abroncsot átváltoztat egy 'saját magát tömítő abronccsá', amely a légnyomását legalább egy szervízintervallumon keresztül tartja.

Gumibolt

Gumibolt

Vásároljon hitelre gumiabroncsot és könnyűfém felniket. Címünk, XV. ker Szentmihályi út 100. (Szentmihályi - Bercsényi u. sarok), Tel.: 415-20-70, Nyitvatartás: H-P: 8-18h, Szombat: 8-13h - Vásároljon hitelre gumiabroncsot és könnyűfém felniket ...

Marangoni

Marangoni

Il gruppo Marangoni opera in diversi settori dell'industria del pneumatico. La sua attivit∓mp;rave; ∓mp;rave; organizzata in sei aree di business, controllate da una serie di unit∓mp;rave; operative in Italia e nel mondo.

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Targoncagumik

Targoncagumik

Vállalkozásunk vállalja tömör targoncagumik helyszíni szerelését, kedvező szolgáltatási és kiszállási díjakkal. Mivel ezeket az abroncsokat csak komoly hidraulikus présgéppel, és a megfelelő szerszámmal lehet szerelni, mind a gumik, mind pedig az ehhez kapcsolódó szolgáltatások komoly tétel minden targoncaüzemeltető költségei közt. Optimalizálja Ön is ezeket a költségeket! Keresse fel honlapunkat és kérjen árajánlatot online, vagy akár telefonon. Kollégáink a lehető leghamarabb keresik Önt egy kedvező ajánlattal.

Targoncaportál Kft.

Targoncaportál Kft.

Logisztikai szaktanácsadás Vállaljuk, hogy cége teljes logisztikai rendszerét felülvizsgáljuk, beleértve a szállítást, raktározást, belső anyagmozgatást, készletezést, gépkihasználtságot valamint minden egyéb mérhető és szubjektív paramétert. Ezek felhasználásával kiválasztjuk az igények szerinti legoptimálisabb logisztikai megoldásokat az Ön számára és segítünk azt alkalmazni is. A munkát diplomás logisztikai szakemberek végzik el. Amennyiben az optimalizált megoldás megtakarítást eredményez az Ön cégének, akkor a Targoncaportál Kft. a következő évi magtakarítás 25%-át számlázza ki a megrendelő cégnek. Tegyen próbára bennünket, hiszen nincsen veszteni valója! Csak nyerhet! Amennyiben nincs megtakarítás, akkor ingyen dolgoztunk. Kérjen személyes konzultációt, az ország bármely pontján állunk rendelkezésre!

Tuti menü