Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás Elmélet képes leírás - Targonca.tlap.hu
részletek »

Oktatás Elmélet - Targonca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Oktatás Elmélet
Keresés
Találatok száma - 22 db
ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

Mi egy Szegedi Autósiskola vagyunk. A legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ('AB', 'Hegesztő, 'PB', 'Üzemanyagtöltő'), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Emellett extra még a Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás is.

Aurum Jogsi

Aurum Jogsi

Oldalunkon könnyű- és nehézgépkezelői tanfolyamokról tájékozódhat. Emellett a témában rendszeresen olvashat cikkeket, ajánlatokat, híreket. Szolgáltatásunkban elérhető a járművezető képzés is B kategóriában. Ehhez kapcsolódóan minden információt megtalálhat, valamit autós témában rendszeresen ellátjuk hasznos és érdekes újdonságokkal érdekességekkel.

CE-jelölés

CE-jelölés

A következőkben összefoglaltuk az Ön számára a CE megfelelőségi jelöléssel kapcsolatos összes tudnivalót, így Ön képes lesz önállóan lebonyolítani a CE jelölés elhelyezésével kapcsolatos procedúrát. A CE jelölés nem más, mint belépő az EU piacára! Ezt az anyagot olyan ügyfeleink kérésére állítottuk össze, akik szeretnék termékeiket az EU piacán (igen, akár csak Magyarországon is) értékesíteni, már megpróbálták saját erőből végigvinni a CE jelölés teljes folyamatát, és megtapasztalták a vonatkozó jogszabályok, útmutatók nehezen követhető nyelvezetét, szakirodalmi források hiányosságait. Valamint azt, hogy éppen ezért a témával foglalkozó tanácsadók borsos árat kérnek az információkért... Ez a honlap Önnek szól, amennyiben olyan terméket szeretne: gyártani, vagy importálni az Európai Unió piacára, amelyen fel kell tüntetni a CE jelölést, vagy csak egyszerűen szeretne mindent megtudni és otthonosabban mozogni a CE megfelelőségi jelölés világában. Az alábbiakban lépésről lépésre áttekintjük a CE jelölés menetének minden állomását, röviden bemutatjuk az adott lépéssel kapcsolatos legszükségesebb ismereteket.

Emelőgép biztonsági szabályzat

Emelőgép biztonsági szabályzat

Emel˜gép Biztonsági Szabályzat I. Fejezet 1. Általános el˜írások 1.1. Jelen szabályzat hatálya II., III. és IV. fejezetében foglalt emel˜gépekkel végzett tevékenységre, továbbá a teherfelvev˜ eszközökre terjed ki. 1.2. Nem tartozik a szabályzat hatálya alá a géprendszerbe beépített és csak a gépet kiszolgáló emel˜szerkezet, a felvonó, a folyami és tengeri hajókon lév˜ emel˜gép, valamint a földmunkagép, kivéve, ha az emel˜gép (daru) üzemmódban mˆködik.

Gépkönyvek

Gépkönyvek

Tisztelt Érdeklődő! Köszöntöm a Honti és Társai Emeléstechnikai és Munkabiztonsági Kft. honlapján. Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket, szolgáltatásainkat. I. Szak- és szakértői tevékenység - gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági vizsgálata, kiemelve az emelő-, rakodó- és építőgépeket - munkabiztonsági szak- és szakértői munkák elvégzése - munkahelyi kockázatértékelés elkészítése és felülvizsgálata, munkavédelmi oktatás - tűzvédelmi szaktevékenység ellátása - munkavédelem átalánydíjas formában - szaktanácsadás, bármely szakértői és akkreditált munka elvégzése - emelőgépek és szerkezetek tervezése, dokumentáció pótlás - gépkezelőképzés (nehéz-, könnyű- és kisgépkezelő, teherkötöző, tűzvédelmi szakvizsga) II. Kereskedelmi tevékenység - új és használt emelőeszközök és gépek forgalmazása adatbankkal - alkatrész-forgalmazás, bizományosi értékesítés - emelőgép ügyintézők és szakértők boltja - garázsipari emelőgépek forgalmazása III. Dokumentációk pótlása - több, mint 3200 típus gépkönyve, alkatrész-katalógusa, minősítése - munkavédelmi kiadványok

Könnyűgépkezelő oktatás

Könnyűgépkezelő oktatás

Úgy véljük, hogy ha ÖN átnézi bemutatkozásunkat, szolgáltatásainkat és az itt megtalálható egyéb információkat, képet kaphat a Cégünkről és tevékenységéről. Amennyiben valamelyik képzésünk felkelti az érdeklődését, - Weboldalunkon keresztül "on-line" szintfelmérő tesztek segítségével - lehetőséget nyújtunk Önnek, akár arra, hogy próbára tegye a tudását, akár arra, hogy átismételje a nálunk megtanultakat. Arra törekszünk, hogy komplex szolgáltatásokat kínáljunk partnereinknek. Missziónk Az INFORG Kft.: "SZOLGÁLAT AZ ÉRTÉKTEREMTŐ EMBERÉRT" Őszintén reméljük, hogy weblapunk meglátogatása után Ön is egyetért velünk abban, szolgáltatásaink kialakítása, megszervezése a fenti elv figyelembevételével történik. A Cég alaptevékenysége Különböző szintű iskolarendszeren kívüli szakképzés, "felnőtt" képzés.

Majsai Autósiskola

Majsai Autósiskola

Szerezzen jogosítványt és szaktanfolyami végzettséget a biztonság iskolájában! A Majsai Autósiskola a 3-as metró Ecseri úti állomásának közvetlen közelében található. A Majsai Autósiskola tanfolyami kínálata nemcsak az összes jogosítvány kategóriát, hanem a jogosítványok mellé ajánlott szaktanfolyami képzéseket is tartalmazza. A színes gombokra kattintva bővebb információhoz juthat. Amennyiben lenne még kérdése hívjon minket, vagy írjon nekünk ! Segítünk, válaszolunk.

Miskolci Egyetem

Miskolci Egyetem

A szakcsoport képezi a Tanszék oktatási-kutatási kapacitásának mintegy 70%át. A Szakcsoport oktatási tevékenységét a graduális képzésben az anyagmozgatás és logisztika területén alapvet˜en a Gépészmérnöki és a Gazdaságtudományi Karon fejti ki. A Gépészmérnöki Karon a Gépészmérnöki szakon, a Mˆszaki informatikai szakon és akkreditálás alatt Mˆszaki menedzser és Mérnökmatematikus szakon kapott oktatási feladatokat. A Gépészmérnöki szakon egy félévben (3+1) heti óraszámban minden szakirányú hallgató hallgatja és vizsgázik az "Anyagmozgatás és gépei" c. tantárgyból, amely keretében az anyagmozgató gépek elméleti alapjait ismerik meg: jármˆvek, kocsik állékonysága, gördülése, ívbe fordulása, stb., daruk, targoncák kinematikája, folyamatos és szakaszos szállítás jellemz˜inek optimalizálása, a végtelen vonóelemes szállítás er˜ és energetikai folyamatai, az anyagmozgató gépeknél lejátszódó sztochasztikus folyamatok vizsgálata, szimulációja, anyagmozgatás automatizálásának és robotizálásának alapjai. Ezen túl összefoglalást kapunk a logisztika legfontosabb elemeir˜l. A gyakorlatokon rendszerszemléletre alapozva áttekintik a legfontosabb anyagáramlási eszközök (daruk, targoncák )

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Targoncavezető tanfolyamok, OKJ-s Emelőgép-kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok, OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok minden gépcsoportra, NKH-s gyakorlati kiegészítő típusvizsgák, Europass bizonyítvány. Cégeknek csoportos kedvezmények, megfelelő létszám esetén kihelyezett képzés bárhol az országban. Iskolánk hallgatói a tanfolyam és a vizsga sikeres elvégzése esetén OKJ 32 582 02 Építő- és anyagmozgató gép kezelője (a szakmairány megjelölésével) bizonyítványt kapnak kézhez.

Hirdetés
ORSA - Targonca és emelőgép tanfolyamok, targonca időszakos vizsgálat.

ORSA - Targonca és emelőgép tanfolyamok, targonca időszakos vizsgálat.

Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk. Képzéseink két fő elemre bonthatók: Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása Kisgépkezelők képzése Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.

Rutin-OKT Kft

Rutin-OKT Kft

A vállalkozás 1990. 01. 17.-én kezdte meg tevékenységét a Dunakanyarban, Esztergom város központjában 6 fő alapító taggal. Telephelyünkön 2 db egyenként 40 fő befogadására alkalmas tanterem, illetve a hozzá tartozó helyiségek találhatók. Az ügyfélfogadás valamint a szakértői tanácsadás ellátására külön erre a célra kialakított és berendezett irodahelyiségekkel rendelkezünk. Tevékenységünket gépjárművezető képzéssel kezdtük, melyre a mai napig jelentős igény mutatkozik diákvárosunkban és annak vonzáskörzetében. Tagjai vagyunk a Járművezető Képzők Országos Egyesületének. Cégünk tevékenységi körét folyamatosan bővítettük,először felnőttképzéssel, majd mérnöki tevékenységgel, szaktanácsadással egészítettük ki azt. A mérnöki szaktanácsadáson belül az építőgépek kategóriába sorolását, továbbá az új munka- és emelőgépek törzskönyveinek elkészítését, gépkönyvek és egyéb leírások összeállítását,emelőszerkezetek minősítését tervezését, valamint munkavédelmi szabályzatok készítését végezzük. Képzési profilunk fő területe - a gépjárművezető képzésen túlmenően - a tanácsadói tevékenységhez kapcsolódó az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképzések, pl.: gépészeti,kereskedelmi és vendéglátó ipari képzések. Oktatási tevékenységünket az egész országra kiterjedően végezzük. Tagjai vagyunk a Felnőttképzési Vállalkozók Országos Szövetségének. Cégünk vállalta az ISO 9001:2000 szerinti minőség

Targonca biztonságos kezelése oktatófilm

Targonca biztonságos kezelése oktatófilm

'Targonca biztonságos üzemeltetése' oktatófilm Régi hiányt pótol a 'Targonca biztonságos üzemeltetése' oktatófilm, mert több tízezer targonca üzemel az országban, és minden munkavédelmi szakember találkozik velük, több ügyfélnél is. Ez az oktatófilm egyetlen munkavédelmi szakember eszköztárából sem hiányozhat. A film hossza 29 perc, ezért jól használható a targoncavezetők munkavédelmi oktatásában is. Linszky Iván Úr most késztette el a filmet, még egészen friss. A tartalma úgy van összeállítva, hogy az előző hírlevélben említett Emelőgép biztonsági szabályzat esetleges változásai a használhatóságát nem érintik.

Targonca jogosítvány

Targonca jogosítvány

A Targoncavezetői tanfolyam résztvevői a tanfolyam elvégzése után megszerzett szakképesítéssel kíváló lehetőséget kapnak arra, hogy növeljék elhelyezkedési esélyeiket a munkaerőpiacon. Az építőiparban, a szállítás, raktározás területén, logisztikákban, áruházakban kínálkozik targoncás állás. A targoncavezetői állások betöltéséhez folyamatosan keresik a megfelelően képzett, targoncákat kezelni tudó szakembereket.

Targonca vezetői vizsgák

Targonca vezetői vizsgák

Irodánk 1996 óta muködik sikeresen a közúti közlekedési oktatás és a gépjármu üzemeltetési szaktanácsadás területén. Tanfolyamainkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság megbízásából a jogszabályi eloírásoknak megfeleloen a közúti közlekedési szolgáltató vállalkozások beindításához és jármuvezetok részére állás vállalásához folyamatosan indítjuk. Tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy a már muködo, az árutovábbításban, a fuvarozásban és személyszállításban érdekelt vállalkozások és gépjármu üzemeltetok naprakész tájékoztatást kapjanak azokról a változásokról, melyek tevékenységüket közvetlenül befolyásolják. A jogszabályok világában való eligazodáshoz a FUVINFO Iroda Kft. biztos hátteret nyújt, ami a sikeres vállalkozás alapja!

Targoncás iskola

Targoncás iskola

Iskolánkban a targoncavezető képzés közel két évtizedes múltra tekint vissza, és büszkén mondhatjuk, hogy ez idő alatt több ezer targoncavezető hallgató tett sikeres vizsgát, szerezte meg nálunk a targoncavezetői engedélyt. Ők már kamatoztatják tudásukat, Ön se késlekedjen ! A Targoncaiskolában szerzett targoncajogosítvány biztos elhelyezkedést ígér a munkaerőpiacon.

Targoncavezető tanfolyam - Soter-Line

Targoncavezető tanfolyam - Soter-Line

A Targoncavezető munkakörét megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan látja el a termelés megkövetelte színvonalon. A szakképesítés megnevezése: Targoncavezető (Építő- és anyagmozgató gép kezelője) A Targoncavezető szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 32 582 02 A Targoncavezető szakképesítés szintje: Alsó középfokú szakképesítés Jelentkezés feltétele: Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség 18. életév betöltése Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Targoncavezetői képzés

Targoncavezetői képzés

Ez az oldal azért jött létre, hogy az országban szétszórtan tanuló targoncavezető hallgatók kicserélhessék egymás között tapasztalataikat. Továbbá szeretnénk egy oldalon összeszedni a targoncavezető képzéssel kapcsolatos valamennyi jogszabályt, tudnivalót. Kidolgozott szóbeli tételsorokat és puskákat is szívesen veszünk. Ha érdekel, csatlakozz!

Tuti menü