Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Targonca linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Targonca képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: targonca.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 114 db
Akku-R Bt.

Akku-R Bt.

Az AKKU-R Bt. rövid története Az 1999. októberi cégbejegyzést követően az AKKU-R Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaság 2000 januárjában kezdte meg tényleges működését. A kereskedelmi profilról az előzetes piaci felmérés alapján döntöttünk, figyelembe véve, hogy egy kis társaság csak úgy állhatja meg a helyét a piacon, ha: - minőséget és teljesítményt ajánl, - ismeri saját korlátait és előnyeit, - különlegességet tud kínálni, - rugalmasságot tud tanúsítani a vevők egyéni problémáinak megoldásában, - az üzleti lehetőségek kihasználásával biztosítani tudja helyét a piacon. Az AKKU-R Bt. fő tevékenysége az akkumulátor kereskedelem. Úgy véljük fontos, hogy ezen az egy, ugyanakkor rengeteg különböző típusú terméket érintő területen a lehető legjobb minőségű kínálattal, és a lehető legnagyobb szakértelemmel álljunk az Ön rendelkezésére. Minőség- és üzletpolitikánk Szolgáltatási folyamatunk egyik, ha nem a legfontosabb része a vevőközpontúság. Fontos feladatnak tekintjük vevőink sajátos problémáinak megoldását, igényeit a messzemenő legnagyobb rugalmassággal kezeljük.

Akku-System

Akku-System

Kedvező árak, kiváló minőség, rövid határidő felhasználók és viszonteladók részére egyaránt. A megrendelt terméket telephelyükre szállítjuk, üzembe helyezzük, a helyszínen átépítjük. 24 hónapos szavatosság a kezelési útmutatóban leírtak betartása esetén. Probléma esetén a 24 hónapos szavatosságon túl is ingyenesen vállaljuk az állapotfelmérést, a hiba okának megállapítását, szakmai tanácsadást, kedvező kiszállási díj felszámításával. A fizetés megegyezésünk szerint banki átutalással, vagy készpénzzel történik. Veszélyes hulladéknak számító savas ólomakkumulátorok átvétele,díjmentes elszállítása A környezetvédelem érdekében a veszélyes hulladéknak számító savas ólomakkumulátorokat átvesszük, és díjmentesen elszállítjuk Önöktől. Elhelyezésükről az előírásoknak megfelelően gondoskodunk. Az átvételről környezetvédelmi igazolást (Sz-lap; K-jegy) adunk.

Akkumulátorok webáruháza

Akkumulátorok webáruháza

Akkumulátor webáruházunkban valamennyi jelentősebb gyártó kínálata megtalálható, szinte minden gépjármű típushoz, legyen az személyautó, teherautó, motor vagy akár jetski. Vessen egy pillantást árainkra, mert valószínűleg nem talál olcsóbbat! Ráadásul minden akkumulátort ingyenesen házhozszállítunk.

Armafilt szűrőbetétek

Armafilt szűrőbetétek

Honlapunkon nem csak személyautókhoz, teherautókhoz, haszongépjárművekhez, valamint a mezőgazdasági- és földmunkagépekhez való termékeket értékesítünk. Az Armafilt Zrt. termékei az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabvány szerint készülnek, ennek köszönhetően garantáltan biztosítják a motor hosszú élettartamát. Termékeinkre természetesen teljes körű garanciát vállalunk!

AS Magyarország

AS Magyarország

Az AS Magyarország Kereskedelmi Kft -t tulajdonosai 2008 -ban alapították, hogy egy új biztonságosabb és költséghatékonyabb közlekedésben segíthessék mind a személyautók, mind pedig az ipari, logisztikai munkagépek mindennapi használatát. A cég egyetlen termék, az AirSeal defektmegelőző és mentesítő abroncs tömítő adalék magyarországi importálására és kereskedelmére szakosodott, melyet 1 éves piackutatás, igényfelmérés és minőségellenőrzés előzött meg. Az AirSeal egy olyan tulajdonságokkal bíró abroncstömítő szer, mely a foglalat és az abroncs élettartamát megnöveli. Minden levegővel töltött abroncsot átváltoztat egy 'saját magát tömítő abronccsá', amely a légnyomását legalább egy szervízintervallumon keresztül tartja.

ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged

Mi egy Szegedi Autósiskola vagyunk. A legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ('AB', 'Hegesztő, 'PB', 'Üzemanyagtöltő'), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Emellett extra még a Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás is.

Aurum Jogsi

Aurum Jogsi

Oldalunkon könnyű- és nehézgépkezelői tanfolyamokról tájékozódhat. Emellett a témában rendszeresen olvashat cikkeket, ajánlatokat, híreket. Szolgáltatásunkban elérhető a járművezető képzés is B kategóriában. Ehhez kapcsolódóan minden információt megtalálhat, valamit autós témában rendszeresen ellátjuk hasznos és érdekes újdonságokkal érdekességekkel.

Autómentés, gépszállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés, gépszállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. További szolgáltatásaink: gépszállítás, targoncaszállítás, traktorszállítás, motorszállítás, hajószállítás Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (AFIT) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk: Rétfalvi Autómentő - Éjjel-nappal, munkaszüneti napokon is! ( 36) 30 94 73 900

Baka

Baka

Der Schwerpunkt der Aktivitäten liegt in der Konstruktion und Fertigung von Flurförderzeugen, die nach kundenspezifischen Anforderungen konzipiert werden. Die Erfahrungen und das Know How unserer Mitarbeiter ermöglichen es uns, auch für Sie ein maßgeschneidertes "Sondergerät" als individuelle Problemlösung zu entwickeln und zu fertigen.

Hirdetés
Banner

Banner

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg is elismert és vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler vagy MAN részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt. A Banner filozófiája Műszaki tökély és optimális szolgáltatások, ez a Banner filozófiája. Ehhez tartozik a feltétlen pontosság és szállítói hűség, mely nagymértékű ökológiai felelősségtudattal társul. Az innovatív gondolkozás adja a garanciát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekre, amelyek üzembiztonsága és hosszú élettartama önmagáért beszél. Bizonyított minőség A Banner a legújabb ISO 9001: 2000 és ISO/TS 16949:2002 minősítésekkel rendelkezik. Ennél a minőségbiztosítási eljárásnál minden minőségileg releváns vállalati eljárást a legalaposabb vizsgálat alá vetnek. Fő célunk, hogy minőségbiztosítási rendszerünkből ügyfeleink folyamatosan profitáljanak.

Benning Kft.

Benning Kft.

A Benning cég magyarországi jelenléte kb. 15 évre tekint vissza. Az elmúlt évek során számos berendezést, vagy berendezés elemet szállítottunk a magyar felhasználóknak, elsősorban távközlési és biztonságos energiaellátási projektekhez. Megbízható termékeinkkel sikerült a márkanevet megismertetni és elfogadtatni. Az elmúlt 15 év során az alábbi termékcsoportokban szállítottunk megrendelőinknek: Kapcsolóüzemű egyenirányító berendezések, Kapcsolóüzemű egyenirányító modulok, Kapcsolóüzemű váltóirányító berendezések, UPS szünetmentes berendezések Kapcsolóüzemű váltóirányító modulok, DC/DC modulok, ill. berendezések Feszültségkiegyenlítő modulok Tirisztoros egyenirányító berendezések, A 2001 előtti tevékenységünk során elsősorban magyarországi partnercégeken keresztül történtek szállításaink. Az elmúlt évek sikerei és berendezéseink kedvező fogadtatása alapján született meg 2001-ben az elhatározás, hogy a Benning önálló cégként jelenjen meg Magyarországon. Ennek alapján, 2001 elején megalakult a Benning Kft, budapesti székhellyel, és egy telephellyel Lábatlanban.

Bitronix

Bitronix

A BITRONIX Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenységünk az akkumulátoros, illetve belsőégésű motorral hajtott áramforrások, ezeken belül elsősorban az akkumulátoros, az úgynevezett szünetmentes áramforrások (UPS) forgalmazása, értékesítése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása, javítása, illetve az ezek működéséhez szükséges akkumulátorok és tárolóeszközök: állványok, szekrények értékesítése. Ezeken felül foglalkozunk még szükség-áramellátási rendszerek tervezésével, energetikai szaktanácsadással, elektromos hálózatok feltárásával, analizálásával is. A Bitronix Kft. elsősorban az alábbi termékek értékesítésével és ezen termékekhez kapcsololódó szolgáltatások végzésével foglalkozik: AEC szünetmentes áramforrások (UPS) és inverterek (kizárólagos magyarországi forgalmazó), Cummins és HYMOISA aggregátorok, Montanaro tárolóeszközök (akkumulátorállvány és szekrény), AEC, FIAMM, PANASONIC és SLA akkumulátorok A vállalkozás eredményesen működik, és mind forgalomban, mind szakembergárdában évről-évre növekszik. A front office ügyeit: az értékesítési és műszaki ügyeket, Dósai Zoltán ügyvezető vezeti, akit egy fő értékesítő és két, nagy tapasztalatokkal rendelkező.

Blue-Giant

Blue-Giant

Blue Giant is a global leader in the design, manufacture, and distribution of loading dock systems. From a complete line that includes dock levelers, ground-level lifts, vehicle restraints, dock and door guards, door seals and shelters, and driver control and safety systems to a diverse offering of material handling products, Blue Giant dealers can offer turnkey solutions for the most demanding freight-handling needs.

Bontott autóalkatrészek

Bontott autóalkatrészek

Az Autóbontó Webáruházunkban bontott és új autóalkatrészek közül kereshet illetve Bontott és Új autóalkatrészek széles kínálatából választhat. Legyen az új autóalkatrész vagy bontott autóalkatrész. Ingyenes szállítás a megjelölt termékekre. Továbbá személyes átvétel az országban 4 helyen is. A vásárlás regisztrációhoz nem kötött, de a Vevő az első vásárlás előtt regisztrálhatja magát a webáruházban, azaz a webáruházunkban lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül való rendelésre. A regisztrációhoz szükséges adatokat teljeskörűen ki kell tölteni. A webáruház kínálatának megtekintése és a vásárlói kosár megtöltése szintén nem kötött regisztrációhoz.

Carer

Carer

CARER has been producing goods-handling solutions for companies worldwide since 1976. CARER's excellent range of electric fork-lift trucks is characterised by compactness, performance, reliability and long-lasting operational autonomy. The range consists of an incredible 46 models with load-bearing capacities that scope from 800 to 16,000 kg. Each truck can be customised as per customer requirements and offers a wide range of optional features specially designed to meet the most varied handling requirements. That's why CARER is the ideal partner for your company too. Together with its customers, CARER has studied a vast range of solutions: that teamwork and experience means you can count on a rock-solid investment that will cut costs, improve competitiveness and give your enterprise just the edge it is looking for.

CE-jelölés

CE-jelölés

A következőkben összefoglaltuk az Ön számára a CE megfelelőségi jelöléssel kapcsolatos összes tudnivalót, így Ön képes lesz önállóan lebonyolítani a CE jelölés elhelyezésével kapcsolatos procedúrát. A CE jelölés nem más, mint belépő az EU piacára! Ezt az anyagot olyan ügyfeleink kérésére állítottuk össze, akik szeretnék termékeiket az EU piacán (igen, akár csak Magyarországon is) értékesíteni, már megpróbálták saját erőből végigvinni a CE jelölés teljes folyamatát, és megtapasztalták a vonatkozó jogszabályok, útmutatók nehezen követhető nyelvezetét, szakirodalmi források hiányosságait. Valamint azt, hogy éppen ezért a témával foglalkozó tanácsadók borsos árat kérnek az információkért... Ez a honlap Önnek szól, amennyiben olyan terméket szeretne: gyártani, vagy importálni az Európai Unió piacára, amelyen fel kell tüntetni a CE jelölést, vagy csak egyszerűen szeretne mindent megtudni és otthonosabban mozogni a CE megfelelőségi jelölés világában. Az alábbiakban lépésről lépésre áttekintjük a CE jelölés menetének minden állomását, röviden bemutatjuk az adott lépéssel kapcsolatos legszükségesebb ismereteket.

Cesab

Cesab

Cesab, a producer of counterbalanced forklift trucks, was founded in Bologna in 1942. Since then, constant growth in technology and output has enabled it to consolidate its position amongst the Italian leaders in the materials handling sector. The first electric forklift dates from 1951, when it represented an addition to the electric tractors in the existing Cesab range; it was in 1954 that the firm launched its first Diesel-powered model equipped with mechanical transmission and dry-disc clutch. Since then the range has been continuously extended and upgraded to satisfy the market's and the users' many and varied needs, and in the early '70s the firm achieved leadership in the electric range with the introduction of the electronic control.

Tuti menü